Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Ναυπακτιακός αστέρας - Εθν.Φιλιπιάδας 0 - 0

Δεν κατάφερε την ανωτεροτητά του να την κάνει γκολ


 

Παραμένει ''κολλημένος''στις τελευταίες θέσεις

Λευκή ισοπαλία στο Παπαχαραλάμπειο εθνικό στάδιο ανάμεσα στον γηπεδούχο Ναυπακτιακό και τον Εθνικό Φιλιπιάδας.


Σ' ένα παιγνίδι που ο Ναυπακτιακός υπολόγιζε τη νίκης  δεν κατάφερε και αυτή τη φορά κόντρα στον Εθνικό Φιλιπιάδας να πάρει το τρίποντο που θα του έδιναν μεγάλη βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Νωρίς - νωρίς η γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 8' λεπτό της συνάντησης σε μια φάση διαρκείας και δύο απανωτά κόρνερ όταν και στις δύο περιπτώσεις η μπάλα πέρασε την μεν πρώτη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στη δεύτερη να διώξει με υπερένταση ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Σταυράκης.

Στο 15' σουτ του Γλωσσόπουλου έξω από την περιοχή μόλις άουτ.
Στο 25' σουτ του Μαχαιρούδη επίσης λίγο άουτ.
ενώ τρία λεπτά αργότερα στο 28' ο Θέμελης σε μια ανύποπτη φάση τραυματίστηκε [πιθανό τράβηγμα] αντικαταστάθηκε από τον Βασιλακόπουλο.

Nα σημειωθεί ότι σε μια φάση ο κ. Μιχαηλίδης ο ρέφερι της συνάντησης αρνήθηκε πέναλτι στου γηπεδούχους όταν η μπάλα μετά από σουτ μέσα στην περιοχή βρήκε σε χέρι αμυντικού και κατέληξε κόρνερ.Σ'αυτή τη φάση θεώρησε ότι η μπάλα βρήκε το σώμα του παίκτη της Φιλιπιάδας.


Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε από τους φιλοξενούμενους στο 47' όταν μετά από κάθετη πάσα ο Γατσέλος έπιασε μια κεφαλιά και ανάγκασε τον τερματοφύλακα Βασιλακόπουλο σε διπλή απόκρουση.
Στο 57' το σουτ του Μπούρμπου εξουδετέρωσε ο Βασιλακόπουλος.
Στο 65' μετά από ωραίο στρώσιμο της μπάλας από τον Παναγιωτόπουλο προς τον Μαχαιρούδη ο τελευταίος δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε και να τη στείλει προς την εστία του Σταυράκη,στο 69' σουτ του Παπαποστόλου η μπάλα περνά λίγο άουτ,στο 90' με δεύτερη κίτρινη είχαμε την αποβολή του Τερόλι ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο 93' μετά από εκτέλεση κόρνερ η κεφαλιά του Μαχαιρούδη κατέληξε μόλις άουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου