Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Θ. Παπαθανάσης : «4 χρόνια πετύχαμε πολλά, όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα»- «Μαζί για τη Ναυπακτία μαζί για το αύριο του τόπου μας».


«4 χρόνια πετύχαμε πολλά, όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα - Μαζί για τη Ναυπακτία μαζί για το αύριο του τόπου μας».

Με αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος Ναυπάκτου και υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Θανάσης Παπαθανάσης έδωσε το μήνυμα της ενότητας της αποφασιστικότητας και της δυναμικής για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

«Το ψηφοδέλτιό μας απαρτίζεται από ανθρώπους καταξιωμένους, μέσα από την κοινωνία, με όρεξη για δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά για τον τόπο», ανέφερε ο Θανάσης Παπαθανάσης κατά τη συνάντηση που είχε με τα μέλη του ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Μαζί για τη Ναυπακτία» στο Εκλογικό του Κέντρο στο κέντρο της πόλης.

Ο Δήμαρχος Ναυπάκτου τόνισε επίσης την ανάγκη συμμετοχής των πολιτών στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές σημειώνοντας «ότι οφείλουμε όλοι μας να δώσουμε το μήνυμα της ελπίδας και της προοπτικής για ένα καλλίτερο αύριο, για το μέλλον του τόπου μας, για τη Ναυπακτία που μας αξίζει».

3 σχόλια:

  1. 4 χρόνια μηδέν ... ξέρετε τι θυσίες εκανε ο άνθρωπος για αυτό; 4 χρόνια αδράνειας, ξέρετε τι κόποι χρειάστηκαν για να το πετύχει; 4 χρόνια στασιμότητα ξέρετε τι προσπάθειες έγινανα για να το καταφέρει; Αφού λοιπόν τα ξέρετε, μην το λησμονήσετε στην κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποια έργα μιλάς κ. Θανάση μας ? Αυτά που έχεις στο φυλλάδιο ? Τα έργα της Νομαρχίας ,τα παρουσιάζεις για δικά σου ? Επειδή δεν ξέρει ο κόσμος ποια είναι δικά σου ? Ελαχιστα έως κανένα. Και μην μας πεις...ο ποδηλτόδρομος..που στοίχισε 1.1150.000 και είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ. Για τέτιοια έργα μιλάς ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά, ποιοί είναι αυτοί? Τους ξέρει κανείς? Οι περισσότεροι είναι εντελώς άγνωστοι στη Ναύπακτο. Με αυτούς ΔΕΝ κυβερνάς ούτε σύλλογο...Ετσι εξηγείται που όλοι πιστεύουν πλέον ακράδαντα ότι ο Παπαθανάσης θα έρθει μέσα στη Ναύπακτο τρίτος ή ακόμα και τέταρτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή