Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

''Να γυρίσουμε τις πλάτες σ'αυτούς που θέλουν τη χειραγώγηση της Αυτοδιοίκισης''..

Η Κοινωνία μας παρατηρεί και μας κρίνει.

Να αποκαταστήσουμε τις αξίες και την ηθική στην πολιτική.


Σε μια κατάμεστη Παπαχαραλάμπειο όπου πολλές φορές ο λόγος του διακόπηκε από το παρατεταμένο και ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων το απόγευμα της Τετάρτης ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοκρατικής Κίνησης Ναυπακτίας Γ.Μπουλές παρουσίασε και επίσημα τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους όλης της Ναυπακτίας.

Στη σύντομη ομιλία του ο Γ.Μπουλές αναφέρθηκε στις αλλαγές που φέρνει η νέα διοικητική μεταρρύθμιση,αλλαγές που όπως είπε πρέπει να γίνουν εδώ και τώρα.Με πίστη στις αρχές για ένα ενιαίο δήμο,σύγχρονες και λειτουργικές υπηρεσίες που θα προκύψουν από τον ''Καλλικράτη''με κέντρο την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Οφείλουμε είπε ο κ. Μπουλές να αποκαταστήσουμε τις ηθικές αξίες,έτσι ώστε να βάλουμε το τραίνο της αυτοδιοίκησης επάνω στις ράγες.Φιλοδοξία μας είπε είναι μια φιλόξενη πόλη για τους πολίτες της και τους επισκέπτες,πόλη πρότυπο για όλη την ευρύτερη περιοχή.

Δεν δικαιούμαστε να απογοητεύσουμε τους πολίτες και οι εκλογές της 7 ης Νοεμβρίου αποτελούν μια νέα αφετηρία.

Η οργάνωση των υπηρεσιών με πάνω από 200 εργαζόμενους που θα προκύψουν από τη συνένωση,ο σεβασμός στον πολίτη,η αξιοκρατία στην επιλογή των προϊσταμένων,η ανιδιοτέλεια της προσφοράς , οι ποιοτικές υπηρεσίες προς τον πολίτη και η διαφορετική λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου ήταν μερικά από τα σημεία όπου επέμεινε.

Μετά το τέλος της ομιλίας τους ο κ. Μπουλές παρουσίασε όλους του υποψηφίους του συνδυασμού του σε όλο το δήμο Νασυπακτίας.














Ανακοίνωσε επίσης ότι η ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  και στους ετεροδημότες της Αθήνας την ερχόμενη Τετάρτη....

3 σχόλια:

  1. Φίλτατε Γιάννη , πολύ καλά τα λες !! όμως έχεις καταλάβει σε ποιούς απευθύνεσαι ?? Αυτός ο τόπος έχει πολύ μαύρο ακόμη να βγάλει !!! Δυστυχώς δεν ψηφίζουν με κριτήριο ποιός είναι άξιος....άλλα είναι τα κριτήρια και το ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΝ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΥΠΟΣ, ΘΕΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΠΑΡΟΥΦΙΑΣΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΔΤΗΜΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΜΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΕΕΕ? ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 1:01; ΠΕΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΠΗΚΕ ΣΦΗΝΑ ΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ. ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ... ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΛΥΨΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΗΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή