Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

«Ανάπτυξη με συνεργασία»

Την αναγκαιότητα συνεργασίας, ώστε να επιτευχθεί η πρόκληση της ανάπτυξης στα πλαίσια του νέου διευρυμένου Δήμου Ναυπακτίας τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου
 και υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Θανάσης Παπαθανάσης κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ομοσπονδίας Εμπόρων και Βιοτεχνών.
«Με συνεργασία και συναίνεση με τους επαγγελματίες της πόλης μας μπορούμε να πετύχουμε το στοίχημα της ανάπτυξης για τον τόπο μας», ανέφερε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου.
Ταυτόχρονα σημείωσε ότι την κρίσιμη αυτή περίοδο που διανύουμε ο στόχος μας εστιάζεται στη διασφάλιση του εισοδήματος των επαγγελματιών της πόλης μας.

Όπως ο ίδιος είπε «Και τη νέα περίοδο με συγκροτημένη πρόταση ανάπτυξης προχωρούμε δυναμικά μπροστά για τη Ναυπακτία του αύριο, για τη Ναυπακτία που μας αξίζει».

3 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΣΗΣ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΕΥΓΕ Κε ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βεβαια μας έδωσαν τα τελευταία χρόνια τα...φώτα τους...Μιλάμε οι τεχνοκράτες έπνιξαν την Ναύπακτο. Τι μας λες ρε φίλε; Πας καλά; Το ότι κυκλοφορεί με τεχνοκράτες έλυσε και το πρόβλημα; Ποιό πρόβλημα λύθηκε; Πολεοδομία, Σφαγεία, Επέκταση Βιολογικού, ενίσχυση επιχειρηματικότητας, αναπλάσεις χώρων, Θέσεις εργασίας; Τα έλυσε αυτά; Η Πολεοδομία επέστρεψε να δούμε πως θα την λειτουργήσουν τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστά όλα... πράγματικά! Μα... είσαι με τα καλά σου ανθρώπέ μου; Πού ζεις; Είσαι από εδώ;
    Ήμαρτον με αυτούς που μπλέξαμε!
    (φυσικά αναφέρομαι στον ανώνυμο 9:27)

    ΑπάντησηΔιαγραφή