Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Ναυπάκτου διαπιστώνοντας τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας και την υποβάθμιση που βιώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, εκτιμά ότι


είναι απαραίτητη η σύμπλευση μέσα από μια κοινή πορεία όλων των υγειών δυνάμεων του τόπου που θα έχει ως στόχο τον άνθρωπο, την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών και την αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειάς μας. Το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παπαναστασίου στελεχωμένο με νέους ανθρώπους οι οποίοι συνδυάζουν την εμπειρία με τη σύγχρονη οπτική και αντίληψη, αποτελεί το ψηφοδέλτιο νίκης και ελπίδας.


Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Ναυπάκτου στηρίζει το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παπαναστασίου και ιδιαίτερα τις υποψηφιότητες των :

• Κατσαντώνη Ελένης-Ιωάννας,


• Πλαστήρα-Σπανού Ειρήνης και


• Πλούμη Γεωργίου

Καλεί τους πολίτες να καταδικάσουν την πολιτική της κυβέρνησης του Μνημονίου η οποία παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στην Τρόικα και να στηρίξουν με την ψήφο τους τους συγκεκριμένους υποψήφιους, ώστε να αναδειχτούν μέσα από τις περιφερειακές εκλογές άνθρωποι οι οποίοι θα συμβάλουν στην αναπτυξιακή πορεία και την αναβάθμιση της Περιφέρειάς μας.

3 σχόλια:

  1. Διαβάζοντας την ανάρτηση http://nafpaktos24.blogspot.com/2010/10/blog-post_1911.html που έχει σχέση με την δήλωση της Τοπικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας περί στήριξης του Παπαναστασίου και των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων από την Ναυπακτία, θα ήθελα να δημοσιεύσετε την άποψή μου, διότι το Blog σας δίνει την δυνατότητα σχολιασμού ενώ το Nafpaktos24 όχι.

    Είναι απαραίτητο τα blogs να είναι αντικειμενικά. Μην προσπαθείτε να βγάλετε από την μύγα ξύγκι. Μήπως το nafpaktos 24 έπρεπε να ασχοληθεί με τα τεκτενόμενα στο ΠΑΣΟΚ που ούτε υποψήφιο δεν έχει στη Ναυπακτία....Να ασχοληθεί με το μπάχαλο στην οργάνωσή του καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η στήριξη της Τ.Ο της Ν.Δ στη Ναύπακτο στο πρόσωπο του Θ.Παπαθανάση είναι δεδομένη.Η διαφοροποίηση του προέδρου της Κ.Πλούμη [η οποία είναι συγκηριακή και ΑΠΟΛΥΤΩΣ κατανοητή] που κατεβαίνει με τον Κ.Κονίδα δεν έχει να κάνει με την γενικότερη τακτική του κόμματος στην Πόλη.Άλλωστε Ν.Δ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ο Κ.Πλούμης.Η συγκεκριμένη ανακοίνωση εκδόθηκε αποκλειστικά και μόνο για τους περιφερειακούς συμβούλους και ΜΟΝΟ.Τα διλλήματα που διατυπώνονται πιστεύω ότι είναι κενού περιεχομένου και ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. h katsantwnh elenh einai korh tou agiou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή