Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Τα προβλήματα και το ερώτημα για την εβδομάδα που έρχεται.

Από το Λάζαρο Ευθυμιόπουλο


Πολεοδομία, πιο καθαρές θάλασσες , Ξενία , βιολογικός και αποχέτευση,
διάθεση αποβλήτων –αδρανών – ανακύκλωση , καλύτερα σχολικά κτήρια, καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη από τις υπηρεσίες του δήμου και τόσα άλλα που μπορώ να επικαλεστώ, είναι οι λόγοι για τους οποίους αποφασίσαμε να ασχοληθούμε ενεργά αλλά αποτέλεσαν και μερικά από τα κριτήρια με τα οποία επιλέξαμε να συμμετέχουμε στο συγκεκριμένο συνδυασμό υποψηφίων. Αυτό γιατί Κώστας Καρακώστας ,σημερινός υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού πάλεψε όσο τίποτε άλλο εκ μέρους όλων των πολιτών εκπροσωπώντας την ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ.

Για τους λόγους που προαναφέρω αλλά και για όλους τους υπόλοιπους που σήμερα αναγνωρίζουν οι περισσότεροι ψηφοφόροι, ίσως και λίγο περισσότερο οι υποψήφιοι των υπολοίπων συνδυασμών λόγο καλύτερης ενημέρωσης, πιστεύω ότι η Κ. Π.Ν. θα καρπωθεί ότι καλύτερο, γιατί της αξίζει .

Είναι σημαντικό να ξεκινάς έναν πολιτικό αγώνα στον οποίο οι αντίπαλοι σου ξέρουν ότι υπάρχει σταθερότητα στις απόψεις , συλλογικότητα στις αποφάσεις , ανεξαρτησία από κομματικούς μηχανισμούς , διαφάνεια , καλοσχεδιασμένες προτάσεις με υπομονή και επιμονή στις διεκδικήσεις.

Σε όλους είναι γνωστή η Κ.Π.Ν και σε κάθε γωνιά της Ναυπακτίας που έτυχε να πάω μαζί με τους συνυποψήφιους μου, διαπίστωνα οτι είχε προηγηθεί η φήμη της.

Το συναίσθημα να κοιτάς κάποιον στα μάτια όταν του δίνεις το πρόγραμμα της Κ.Π.Ν και εκείνος να προσπαθεί να δικαιολογήσει την υποψηφιότητά του σε κάποιον άλλο συνδυασμό, εμένα προσωπικά μου λεει πολλά.

Ένα ερώτημα παραμένει στο μυαλό μου που θα το μοιραστώ μαζί σας και προτείνω να το κάνουν όλοι οι ψηφοφόροι σε αυτούς που μιλάνε με καλά λόγια για την Κ.Π.Ν. ενώ συμμετέχουν σε κάποιο άλλο σχήμα. Παράλληλα την κάνω και εγώ σε αυτούς που γνωρίζω προσωπικά.

Για ποιο λόγο μπαίνουν στην διαδικασία να διεκδικούν ψήφους και να υπόσχονται το καλύτερο δυνατό για τον τόπο στους ψηφοφόρους, όταν ξέρουν εκ των προτέρων ότι δεν μπορούν να το κάνουν όπως θα το κάνει η Κ.Π.Ν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου