Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Επίσκεψη στα παζάρια.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

Αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Μπουλέ επισκέφθηκε την παραλία Γριμπόβου και το χώρο που γίνονται τα παζάρια και μίλησε με τους εμπόρους και τους επισκέπτες. Όλοι
διετύπωσαν τα παράπονά τους για τη δημοτική αρχή του Δήμου Ναυπάκτου που με τις παραλείψεις της διαμορφώνει πολύ αρνητικές προϋποθέσεις για το παραδοσιακό παζάρι της πόλης μας.


Η έλλειψη υποδομών και οργάνωσης σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες και την γενικότερη οικονομική δυσπραγία καθώς και το ανεξέλεγκτο εμπόριο κατά μήκος της παραλίας διαμορφώνουν συνθήκες σε βάρος των συμμετεχόντων που πληρώνουν αρκετά χρήματα για να συμμετάσχουν στο παζάρι χωρίς να απολαμβάνουν από την πλευρά του Δήμου τις υπηρεσίες που υποχρεούται να τους παρέχει.


Για άλλη μια φορά τα χρήματα που εισπράττει ο Δήμος από τα παζάρια προορίζονται να καλύψουν τα ανοίγματα της δημοτικής αρχής σε βάρος του θεσμού των παζαριών που χρόνο με το χρόνο υποβαθμίζεται.
Ο σεβασμός στην παράδοση επιβάλλει την τήρηση των κανόνων την ευθύνη των οποίων έχει ο Δήμος. Η λειτουργία των παζαριών με βάση τον αυτόματο πιλότο της ανευθυνότητας υποβαθμίζει το θεσμό και περιφρονεί όσους συμμετέχουν σ’ αυτόν.
Καιρός να αλλάξουμε αυτά που δεν μας αρέσουν αυτά που δεν ταιριάζουν στην πόλη μας και στο χαρακτήρα του θεσμού των παζαριών




ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ επίσκεψη στον οικισμόΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ ώρα 8.00 μ.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ κεντρική ομιλία στον ΓΑΛΑΤΑ ώρα 6.30 μ.μ. (καφέ Παπακωστόπουλου)

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ κεντρική ομιλία  στο ΑΝΤΙΡΡΙΟ ώρα 11.30 π.μ. (καφενείο Κουρτέλη) στη ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗ ώρα 6.30 μ.μ. και στο ΤΡΙΚΟΡΦΟ ώρα 8.30 μ.μ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ επίσκεψη στο ΛΥΓΙΑ ώρα 7.30 μ.μ. (καφενείο Δημόπουλου) και στη ΒΟΜΒΟΚΟΥ ώρα 9.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου