Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Κ.Καρακώστας:Θετικό το αποτέλεσμα για μας.

Στην εκπομπή ''Διαγωγή κοσμία''

Δεν είμαστε τσοπάνηδες και οι ψηφοφόροι μας
πρόβατα.Τα προγράμματα των δύο διεκδικητών καταψηφίστικαν από το λαό της Ναυπακτίας.Περιμένουμε να ακούσουμε τη θέση τους σε πέντε έξι πράγματα που για μας είναι μείζονος σημασίας.

Πρέπει να μας πείσουν γιατί να τους ψηφίσουμε.Ξενία,Κυκλοφοριακό,νέες μέθοδοι ανακύκλωσης,οδικό δίκτυο στην ορεινή Ναυπακτία.Ζητήματα που πρέπει να τοποθετηθούν και να μας συγκινήσουν.Το δίλημμα είναι δικό τους.

Έχουμε μιλήσει με τον κ.Μπουλέ,έδειξε κατ'αρχήν θετικός,περιμένουμε και τον κ.Παπαθανάση.

4 σχόλια:

  1. Το πρόγραμμα των δύο, το δέχθηκε το 32% . Το δικό σας πρόγραμμα το δέχθηκε ΜΟΝΟ το 10%. Πως λοιπον είναι δυνατόν , ένας απο τους δύο να υιοθετήσει το δικό σας πρόγραμμα ? Και πως να πείσει με αυτό τους υπόλοιπους ψηφοφόρους? Καλά είναι αυτά που λέτε και ρομαντικά , αλλά μήπως είναι και ΄λίγο....ουτοπικά ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμ, βέβαια ο Καρακώστας, όπως και ο Κονίδας δεν έταξαν δεν εκβίασαν, δεν έδωσαν λεφτά... προφανώς ζουν σε ουτοπία!
    Προσωπικά την προτιμώ την ουτοπία όμως.
    Όλα τα υπόλοιπα θλίβουν εμένα και το συνολικά 33% των Ναυπάκτιων που αντιστάθηκαν στη ρεμούλα και οραματίστηκαν άλλα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καρακωστα παρε υπευθυνη σταση για το καλο του τοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά (των νικητών του 2ου γύρου) τα πράγματα είναι απλά...τι τους παρακαλάτε? αφήστε τους να απέχουν και αυτόματα το 33% γίνεται 51%...τι 45% αποχή ...τι 65% στον δεύτερο...μήπως θα καταλάβει κανείς τίποτα..και δεν θα έχετε και υποχρέωση σε κανένα...στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσει το 35% στον πρώτο γύρο. το 15% στον δεύτερο γύρο και σε καμμια δεκαρία χρόνια θα βγαίνει δήμαρχος όποιος φτάσει πρώτος στο πρωτοδικείο...που να ασχολείσαι τωρα...ΧΑΛΑΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή