Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

A.Σταυρόπουλος:Ξέρουμε τα προβλήματα της επόμενης μέρας.

Στην εκπομπή ''Διαγωγή κοσμία''Ο κόσμος μπήκε στην διαδικασία να επιλέξει αυτούς που γνωρίζουν να διαχειριστούν τα προβλήματα. 

Ας αφήσουμε ποσοστά και χρίσματα και ας δούμε τα προβλήματα.Αποτελούμαστε από ανθρώπους άξιους και ικανούς να δώσουν λύσεις.Καλούμε όλη τη Ναυπακτιακή κοινωνία να μας στηρίξει.Ο Θ.Παπαθανάσης μπορεί να δώσει λύσεις.
Πρέπει να πέσουν οι κομματικές ταυτότητες και να συνεργαστούμε.Η κοινωνία απαιτεί να την πάμε μπροστά.Πρέπει να καθιερωθεί μια άλλη νοοτροπία.Έγιναν λάθη,μάθαμε απ'αυτά,μαθαίνουμε απ'αυτά.Προσπαθούμε και τα διορθώνουμε.
Αλάθητος είναι μόνο ο άπραγος άνθρωπος.

5 σχόλια:

  1. Αυτος που γενναει κατι προφανως το γνωριζει.
    Αυτος ομως ειναι μαλλον λογος για να σας καταψηφισουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις λύσεις του Παπαθανάση, τις είδαμε ....και δεν είμαστε διατεθιμένοι να σας δώσουμε άλλη μια τετραετία για να....μάθετε !! Εσείς θέλετε να μάθετε, στου κασίδι το κεφάλι, όπως λέει η παροιμία. Δεν χρειάζεται, εσείς δεν είσαστε αμαθείς, είστε ημιμαθείς κι αυτό είναι χειρότερο !! Αφήστε λοιπόν κανένα άλλο που ξέρει και πηγαίνετε σε...άλλη παραλία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ήξερε να απαντήσει τίποτα . όλο έλεγε "έχει απαντήσει ο δήμαρχος".

    Ποιοι πάνε και τους ψηφίζουν ρε θα τρελαθώ σε αυτή την πόλη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα να πέσουν οι κομματικές ταυτότητες;Τόσο καιρό γιατί τις είχατε σημαία;αστα αυτά πες τα αλλου που πιανουνε όχι εδω πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος,,εμ βέβαια αυτός που τα δημιούργησε τα προβληματα τα ξέρει...και να τα πολλαπλασιάζει φυσικά .Για πές μας ρε μεγάλε ένα λάθος που κάνατε και δεν θα το ξανακάνετε..(δεν εννοώ ορθογραφικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή