Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Εορταστικό μήνυμα του Δημάρχου Ναυπακτίας Γιάννη Μπουλέ για το 2011

Συνδημότισσες και συνδημότες,
Φίλες και Φίλοι:

Στο κατώφλι του νέου χρόνου οι ευχές για υγεία, χαρά, δημιουργική διάθεση και ειρηνική συνύπαρξη πηγάζουν από την ελπίδα για μια χρονιά καλύτερη σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.
Το 2011 είναι μια ξεχωριστή χρονιά, σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για την Αυτοδιοίκηση σε μια εξαιρετικά δύσκολη για τη χώρα μας συγκυρία. Οι δυσκολίες δεν πρέπει να

μπουν τροχοπέδη αλλά να ενδυναμώνουν την πίστη όλων μας, ώστε να αγωνιστούμε ο καθένας από τη θέση του, όχι μόνο για να ξεπεράσουμε την κρίση αλλά και για να ανταποκριθούμε στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, προάγοντας το πνεύμα του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης, της δικαιοσύνης και της συνοχής.
Με επίκεντρο τον άνθρωπο και με πίστη σε αξίες και ιδανικά θα αγωνιστούμε για να θεμελιώσουμε γερά το νέο Δήμο Ναυπακτίας διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν την αξιοπρέπεια και την ποιότητα σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας.
Με αισιοδοξία και δημιουργική πνοή, με ειλικρινή διάθεση και πίστη στην αξία της συλλογικότητας θα πορευτούμε όλοι μαζί σε αυτή τη δύσκολη αλλά γεμάτη προκλήσεις χρονιά.

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας
                                                                                         Γιάννης Μπουλές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου