Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Συνάντηση Γ.Μπουλέ με δημοτική ομάδα...

Συνάντηση με τη δημοτική του ομάδα θα έχει απόψε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ναυπακτίας Γ.Μπουλές με τα μέλη της δημοτικής του παράταξης.
Σκοπός της συνάντησης είναι να διαπιστώσει ο κ.Μπουλές τις προθέσεις των συμβούλων του για τις  θέσεις που αυτοί θα καταλάβουν στο νέο δημοτικό σχήμα με την τυπική ανάληψη των καθηκόντων τους από 1/1/2011.

Άλλωστε κατά την διάρκεια του πρώτου δημοτικού συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενία την Κυριακή 2/1/2011 στις 11 το πρωί,θα μάθουμε και το όνομα του προέδρου( Πα.Πα ? ) του νέου δημοτικού συμβουλίου,καθώς και αυτούς που θα πλαισιώσουν τις επιτροπές οικονομικών και ποιότητας ζωής.Απ' ότι μαθαίνουμε πάντως ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης δημοτικός σύμβουλος Σπ.Τσέλιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να αναλάβει κάποιο πόστο πρώτης γραμμής (αντιδημαρχία ή Πρόεδρος κάποιας δημοτικής επιχείρησης) χωρίς να σημαίνει ότι τελικά θα μείνει απ' έξω γενικότερα.Ίσως αξιοποιηθεί σε κάποιο δ.σ δημοτικής επιτροπής.Είπαμε άλλωστε ότι είναι δική του επιθυμία και μόνο.Μένει να αποδειχθεί.
Το αυτί μας απεναντίας πήρε το όνομα πρώην συμβούλου που συμπορεύτηκε με τον Γ.Μπουλέ και που κατά πάσα πιθανότατα θα αναλάβει την διοίκηση της ΑΝ.ΝΑ.
Οψώμεθα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου