Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Στο Ξενία το 1ο Δημοτικό συμβούλιο...



Οι εργασίες στην βορειοδυτική αίθουσα του ΞΕΝΙΑ συνεχίζονται προκειμένου να είναι έτοιμη να υποδεχθεί την Κυριακή 2 Ιανουαρίου την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το νέο Δήμο Ναυπακτίας.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι δύο. Ο ορισμός προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου (πρόεδρος, αντιπρόεδρος γραμματέας κλπ) και ο ορισμός δύο επιτροπών: Της επιτροπής Οικονομικών και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην βορειοδυτική αίθουσα του ΞΕΝΙΑ, την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011 στις 11 το πρωί.
Να θυμίσουμε ότι την αίθουσα του ΞΕΝΙΑ για συνεδριάσεις του συμβουλίου είχε χρησιμοποιήσει και η δημοτική αρχή Νταουσάνη(2002-2006).
Η νέα δημοτική αρχή τις μέρες που προηγήθηκαν έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στην οργάνωση του νέου δήμου με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουλέ να έχει διαδοχικές συναντήσεις με όλους του διευθυντές των υπηρεσιών απ’ όλους τους καταργούμενους δήμους καθώς και με τους δημοτικούς υπαλλήλους. Να σημειώσουμε ότι μέχρι να συνταχθεί και να κατατεθεί ο νέος εσωτερικός κανονισμός του Δήμου Ναυπακτίας, οι υπηρεσίες θα λειτουργούν σε όλους τους Δήμους όπως και πριν. Μόλις ο κανονισμός είναι έτοιμος θα γίνουν οι απαραίτητες μετακινήσεις προσωπικού, ώστε να μπορέσει ο Δήμος να αντεπεξέλθει στη νέα εποχή που διαμορφώνει ο Καλλικράτης. 
Το υπουργείο Εσωτερικών έχει δώσει διορία ένα εξάμηνο για να γίνει το παραπάνω αλλά οι πληροφορίες μας λένε πως αυτό θα έχει γίνει νωρίτερα.
Οι εργασίες αφορούν και τον εξωτερικό χώρο καθώς η υπηρεσία πρασίνου του Δήμου καθαρίζει και αναμορφώνει το προαύλιο.
Εργασίες καθαριότητας στο εσωτερικό χώρο
Νέα πορτοπαράθυρα στην αίθουσα που θα φιλοξενεί το δημοτικό συμβούλιο
Η αίθουσα όπου θα γίνονται τα συμβούλια

nafpaktia.com

10 σχόλια:

  1. Με ποιες αποφασεις και απο ποια κονδυλια εκετελουνται οι εργασίες αυτες? Υπάρχει ασυλια για Δημαρχους που δεν ανελαβαν ακομα και εξαίρεση απο το Νόμο που ισχύει για τους υπόλοιπους Ελληνες (Πολεοδομια, ΙΚΑ, κλπ)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TOSA XRONIA ERIPOMENO KAI PONTIKOFAGOMENO.TORA POY MPAINEI MIA TAKSH ESTO KAI SE ENA KOMMATI TOY ARXISAN TIS PAPARIES .POY BRIKAN TA LEFTA,IKA SIKA KLP KLP.AIONIOI NAFPAKTIOI ....KIOTIDES.OYST...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χμ...φίλε μου δεν σε πείραξε που ο...ποδηλατόδρομος ( ο θεός να τον κάνει ποδηλατόδρομο) πληρώθηκε 1.150 αν και το κοστος του δεν ξεπερνάει τις 400.000 ? δεν σε πείραξαν τα 400 ποδήλατα που έκαναν...φτερά ? Δεν σε πείραξε που οι υπηρεσίες του Δήμου ήταν μπάχαλο ? Δεν πείραξε το χρέος που άφησε στο Δήμο ο Θανασάκης ? Εκεί υπάρχει...ασυλλία ? Και ποιός σου είπε οτι οι εργασίες δεν έγιναν με υπαλλήλους του Δήμου ? Κάνε κριτική σε κανέναν άλλο και άσε τον Μπουλέ. Να τον κρίνεις στο τέλος....αντικειμενικά όμως. οκ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μου προξενει εκπληξη ο τροπος που αρχισαν να ενεργουν. Κανενας υπαλληλος του Δημου δεν πηγε εκει για δουλεια. Αρχισε το αλισβερισι... Μαθηματα δημοκρατιας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άσχετε 10:31 όχι μόνο πήγαν όλοι για δουλειά αλλά εμφανίστηκαν και κάποιοι που εδώ και 4 χρόνια έπιναν τον καφέ τους στο λιμάνι και πληρώνονταν αφού δεν πάταγαν το πόδι τους στη δουλειά. Αυτό αλλάζει και μάλλον σε στεναχωρεί. Φαντάσου ότι ξαφνικά είδαμε ανθρώπου που όλοι μέρα ήταν άφαντοι και δήλωσαν εργάτες του δήμου. Άσε τις γελιοότητες εκτός και αν είσαι και γελοίος και κοίτα πως οργανώνεται ένας δήμος. Ποιο αλισβερίσι εννοείς; Αυτό υπήρχε μέχρι σήμερα? αυτά ξέχνα τα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμ βέβαια....κάποιοι είδαν εκεί ανθρώπους να δουλεύουν , αλλά που να φανταστούν ότι αυτοί ήταν υπα΄΄ληλοι του Δήμου !! Αφού μέχρι προχθές , πληρώνονταν απο το Δήμο, αλλά έκαναν και άλλη δουλειά !! Τώρα...εμφανίστηκαν. Επομένως δικαιολγούνται κάποιοι να νομίζουν ότι εκεί δουλεύουν κάποιοι απ έξω !! Όταν κάποιον για χρόνια τον ξέρεις να κάνει...άλλο επάγγελμα, που να φανταστείς ότι ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙς και μισθό απο το Δήμο ....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν μας λες κανενα ονομα υπαλλήλου που δουλευε εκει να δουμε ποιος εχει δικιο τελικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΘΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ 9 ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΑΠΌ ΤΙΣ 8. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! Ο Κ. ΜΠΟΥΛΕΣ ΠΟΤΕ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ; ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ 1-1-2011; ΑΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 31-12-2010 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!!!!ΑΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ Κ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή