Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Αστέρας για φίλημα........Όλα τ' αποτελέσματα.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ  1 - 0 (87'Μαχαιρούδης σουτ)
Να τον πιεις στο ποτήρι...

 ήταν ο Ναυπακτιακός στο σημερινό παιγνίδι του με την πρωτοπόρο του ομίλου(απέκτησε από σήμερα συγκάτοικο τον Φωκικό) Καλλονή στο Παπαχαραλάμπειο Εθνικό στάδιο Ναυπάκτου.Τυχεροί και όσοι βρέθηκαν σ' αυτό τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς αφού αντίκρισαν έναν στην κυριολεξία μεταμορφωμένο Ναυπακτιακό,έναν Αστέρα που από το πρώτο λεπτό ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο.Κι'αυτό που ήθελε δεν ήταν τίποτε περισσότερο από το τρίποντο,πράγμα που πέτυχε.















Ο Ναυπακτιακός δεν σταμάτησε να επιζητά το γκολ που θα τον έβγαζε από την εσωστρέφεια του και ο Αντ.Μαχαιρούδης που  ήταν από τους πολυτιμότερους, με κοντινό πλασέ 3' πριν τη λήξη του αγώνα κέρασε τους φίλους της ομάδας αλλά και τους συμπαίκτες του για τις γιορτινές μέρες.
Η Καλλονή σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε με την απόδοσή της τη θέση της στο πρωτάθλημα χωρίς να παραγνωρίζεται γενικότερα η πορεία της ,σήμερα όμως στη θέση του μηχανοδηγού είχε καθίσει ο Ναυπακτιακός και οι φιλοξενούμενοι απλά απολάμβαναν το ταξίδι.
Το πρώτο μέρος κύλισε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις ως το 34' όταν ο επικίνδυνος σήμερα Βλαστέλης το 10 αρι της Καλλονής σε μια φάση μέσα από την περιοχή και λίγο πλάγια με σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Βασιλακόπουλου ενώ στο 41' από την ίδια θέση και τον ίδιο τρόπο λίγο άουτ από την δεξιά αυτή τη φορά συμβολή των δοκαριών του πορτιέρο του Ναυπακτιακού.Στο 45' φάουλ του Παπαποστόλου δεν ανησύχησε τον Μάππα (τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων),για να περάσουμε στο δεύτερο ημίχρονο με ένα αληθινό κρεσέντο του Ναυπακτιακού,ή αν προτιμάτε παράσταση για ένα ρόλο.


Αυτό φάνηκε με την πρώτη φάση που δημιουργήθηκε μόλις στο 47' όταν ο Πέντσας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και τον τερματοφύλακα της Καλλονής απλά να παρακολουθεί.
Στο 18' της επανάληψης ήταν η φάση που καρδιοκτύπησε πιο πολύ θα έλεγα τους φίλους του Ναυπακτιακού όταν ο  Βλαστέλης από κοντά με προβολή έκανε το σουτ,όμως στην πορεία της μπάλας παρενέβη την τελευταία στιγμή ένας αμυντικός του Ναυπακτιακού και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
Στην κόντρα και στο 19' ο Μαχαιρούδης βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Μάππα και λίγο πλάγια αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πέντσας απέναντι από τον Μάππα δεν κατάφερε να τον κερδίσει αφού ο τερματοφύλακας  με τα πόδια  απέκρουσε το σουτ του επιθετικού του Ναυπακτιακού.
Και ήρθε η στιγμή του 42' όταν ο Μαχαιρούδης από κοντά αυτή τη φορά δε του χαρίστηκε του τερματοφύλακα και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό  1 - 0 .Ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα για πολλούς και διάφορους λόγους.
Όλη η ομάδα σήμερα έμοιαζε με ομάδα.Πολύ καλά τα πήγε στα αμυντικά του καθήκοντα και ο άλλος νέος της ομάδας ο Χρ. Στάμος.Σταθερή αξία ο Παπαποστόλου,ο Οξύζογλου,ο Μαχαιρούδης,προβλήματα είχε ο Τρίγκας με τον Βλαστέλη,αν και δεν ήταν η θέση του αυτή.Όλοι τους προσπάθησαν και σίγουρα η νίκη αυτή τους ανήκει.Να σημειωθεί ότι το τρίτο απόκτημα της ομάδας Χρ.Ζαρογιάννης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον Μ.Αλεξανδρο Ηράκλειας εντός έδρας.





16η αγωνιστική

Κοζάνη - Φωκικός         1 - 1
Αναγέννηση Γιαννιτσών - Αναγέννηση Επανομής       1 - 1
Νίκη Βόλου - Οδυσσέας Αν . Σερρών  3 - 0
Δόξα Κρανούλας - Εορδαϊκός    1 - 0
Ζάκυνθος - ΑΕ Ποντίων Κατερ .   0 - 0
Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας - Μακεδονικός    3 - 0
Εθνικός Φιλιππιάδας - Αετός Σκύδρας    1 - 1










Ναυπακτιακός - Καλλονή     1 - 0 

Ρεπό : Τύρναβος










ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Βαθμολογία (16αγ.)
1.ΚΑΛΛΟΝΗ29
2.ΦΩΚΙΚΟΣ29
3.ΕΠΑΝΟΜΗ27
4.ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛ23
5.ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ21
6.ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ21

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ20
8.ΤΥΡΝΑΒΟΣ20 
8.ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ19
10.ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ18
11.ΖΑΚΥΝΘΟΣ18
12.ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠ17
13.ΚΟΖΑΝΗ17
14.ΟΔΥΣΣΕΑΣ (15αγ)16
15.ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ15
16.Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ15
17.ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
13


Επόμενη και τελευταία του Α'γύρου
17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  Τετάρτη  12/1/2011
Αναγέννηση Επανομής - Κοζάνη
Οδυσσέας Αν . Σερρών - Τύρναβος
Εορδαϊκός - Αναγέννηση Γιαννιτσών
ΑΕ Ποντίων Κατερ. - Νίκη Βόλου
Μακεδονικός - Δόξα Κρανούλας
Αετός Σκύδρας - Ζάκυνθος
Ναυπακτιακός - Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας
Καλλονή - Εθνικός Φιλιππιάδας
Ρεπό : Φωκικός

Β'Εθνική
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο 2011 ο Διαγόρας, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής, μειώνοντας στον ένα βαθμό τη διαφορά από την ομάδα του Αγρινίου. Νέο πολύτιμο έδαφος έχασε ο ΟΦΗ που δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση τουΠιερικού (0-0 στο "Γεντί Κουλέ"). Λυτρώθηκε στο 91' η Δόξα(2-2 με τη Βέροια), συνεχίζει την ανοδική πορεία οΛεβαδειακός (2-1 στην Καλλιθέα). Ένταση και 40λεπτη διακοπή στη Νεάπολη.


Διαγόρας-Παναιτωλικός  2 - 0
Εθνικός-Ηλιούπολη         0 - 1
Ιωνικός-Τρίκαλα              0 - 2
Καλλιθέα-Λεβαδειακός   1 - 2
ΟΦΗ-Πιερικός                 0 - 0
Αν.Καρδ-Θρασύβουλος  0 - 3
Δόξα Δράμας-Βέροια      2 - 2
Πανθρακικός-Αγρ.Αστ.   3 - 2
Εθν Αστ.-ΠΑΣ Γιάννενα  0 - 1




ΒΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


ΠΑΣ Γιάννενα        39
Παναιτωλικος         35
Διαγόρας              34
ΟΦΗ                    30
Λεβαδειακός         26

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου