Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ποιοί είναι οι αντιδήμαρχοι.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ



Η σειρά (προς αποφυγή παρεξηγήσεων) είναι αλφαβητική


Γιώργος Γούλας

Διπλωματούχος Ηλεκ/γος Μηχανικός και Τεχνικός υπολογιστών της πολυτεχνικής σχολής του
Πανεπιστημίου Πατρών.
Δημοτικός σύμβουλος Ναυπάκτου (2003-2010).Έχει διατελέσει πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Αναπτυξιακή Ναυπάκτου και Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών.

Μαρία Ζιαμπάρα

Εκπαιδευτικός.Γεννήθηκε το 1969.Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση πολιτισμικών μονάδων.Εργάζεται σε φροντιστήρια μέσης εκπ/σης.
Από το 2002 είναι δημοτική σύμβουλος Πυλλήνης.Αντιδήμαρχος (2005-2006),Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου (2006-2008) και μέλος του Δ.Σ. του πνευματικού κέντρου (2002-2010).
Υπεύθυνη των πολιτιστικών προγραμμάτων του δήμου Πυλλήνης,ενώ έχει διατελέσει και Γ.Γ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας και της εταιρείας Ναυπακτιακών μελετών.

Καραλής Νίκος

Γεννημένος το 1953 στο Γολέμι Ναυπακτίας.Συνταξιούχος του κέντρου ελέγχου ηλεκτρικών σιδηροδρόμων Αθηνών-Πειραιών. (ΗΣΑΠ).
Επί σειρά ετών συνδικαλιστής.Μόνιμος κάτοικος Γολεμίου.

Σαλαμούρας Χρήστος

Γεωπόνος-Επιχειρηματίας.Γεννήθηκε στον Αγραπιδόκαμπο το 1955.Αποφοίτησε από το γυμνάσιο Ναυπάκτου  και σπούδασε Γεωπονική στο Πανεπιστήμιο της Piza,όπου διετέλεσε και καθηγητής του τμήματος μελισσοκομικής.Από το 1998 είναι ιδιοκτήτης ιχθυοτροφικής μονάδας στη νήσο Οξυά κοντά στις εκβολές του Αχελώου.

Κώστας Σταυρόπουλος

Μαθηματικός.Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.Υπήρξε συνιδρυτής και συνιδιοκτήτης φροντιστηρίων.Υπηρέτησε την δευτεροβάθμια εκπ/σης,απ'οπου και συνταξιοδοτήθηκε.'Εγγαμος με τη φιλόλογο Φρόσω Πιά έχει 2 κόρες.

Νίκος Χαλαζιάς

Φιλόλογος.Γεννήθηκε το 1961 στο Τρίκορφο Ναυπακτίας.Το 1983 αποφοίτησε από τη φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.Έκτοτε δραστηριοποιείται επαγ/κά ως φροντιστής μέσης εκπ/σης.Συμμετέχει ενεργά στα κοινά από το 1979.Είναι μέλος του Δ.Σ του εν Πάτραις συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου