Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

O Γ.Μπουλές όρισε τους αντιδημάρχους...

Έγιναν γνωστά τα ονόματα των 6 αντιδημάρχων του δήμου Ναυπακτίας.

φωτογραφία από το Νafpaktia.com
Σύμφωνα λοιπόν με αυτά η Μαρία Ζιαμπάρα,ο Χρήστος Σαλαμούρας,ο Γιώργος Γούλας,,ο Κώστας Σταυρόπουλος,ο Νίκος Χαλαζιάς και ο Νίκος Καραλής θα είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι.


Ο Κώστας Σταυρόπουλος αναλαμβάνει τη δ/νση διοικητικών υπηρεσιών, τη δ/νση οικονομικών υπηρεσιών, το αυτοτελές γραφείο προγραμματισμού οργάνωσης και πληροφορικής και το τμήμα προμηθειών της δ/νσης τεχνικών υπηρεσιών. 
 Ο Γεώργος Γούλας αναλαμβάνει την δ/νση τεχνικών υπηρεσιών και το τμήμα συγκοινωνιακών και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. 
Ο Χρήστος Σαλαμούρας αναλαμβάνει τα τμήματα περιβάλλοντος, καθαριότητας, ανάπτυξης και συντήρησης πρασίνου, πολιτικής προστασίας, αξιοποίησης του φυσικού πλούτου, ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών ενέργειας, και των δράσεων για τα αδέσποτα ζώα. 
Η Μαρία Ζιαμπάρα αναλαμβάνει την κοινωνική πολιτική, την παιδεία, πολιτισμό αθλητισμό, νεολαία, εθελοντισμός προβολή και τουρισμός. 
Ο Νίκος Χαλαζιάς αναλαμβάνει την εποπτεία και ευθύνη της δημοτικής αστυνομίας, την εποπτεία και ευθύνη των καταστημάτων επιχειρήσεων και εμπορίου, την τοπική οικονομική ανάπτυξη και τις αρμοδιότητες της δημοτικής ενότητας Χάλκειας, και ο Νίκος Καραλής αναλαμβάνει μόνο τις αρμοδιότητες στην δημοτική ενότητα Αποδοτίας, επειδή όπως είπε ο δήμαρχος Γ. Μπουλές η περιοχή αυτή έχει ιδιαιτερότητες. 
Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες ασκεί ο Δήμαρχος. Τις κατά τόπον αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Χαλαζιά Νίκου που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Γούλας Γεώργιος, ενώ, τις κατά τόπον αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Καραλή Νίκου που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί  η Αντιδήμαρχος κ. Ζιαμπάρα Μαρία

1 σχόλιο:

  1. Ο k. Karalis pou einai ypeythinos gia tin Apodotia exei paei pouthena allou se aytin ektos apo ton oikismo pou menei?

    Kata t'alla anamenomenes kai swstes oi epiloges. Kali epityxia na exoun sto ergo tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή