Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Διατηρούμε την πόλη μας καθαρή...

Να γίνει προσωπικό στοίχημα του καθενός.

Βασικό μέλημα της νέας δημοτικής αρχής αλλά και προσωπικό στοίχημα του Γ.Μπουλέ είναι η καθαριότητα στην πόλη.Όπου βρεθεί και όπου σταθεί το επισημαίνει,αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους η Ναύπακτος πρέπει να διατηρείται καθαρή.
Σωστή προσέγγιση μιας και ο πολιτισμός ξεκινά από τον
ευπρεπισμό και την εικόνα που θα πρέπει να παρουσιάζει η Ναύπακτος τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες της που θ' αρχίσουν σιγά σιγά να συρρέουν είτε με την αφορμή του καρναβαλιού,είτε και λόγω της έναρξης της τουριστικής σεζόν.
Όλες οι προσπάθειες που καταβάλλονται από την δημοτική αρχή,ματαιώνονται αν εμείς οι πολίτες πρώτα δεν διατηρήσουμε τον χώρο ευθύνης μας καθαρό και γενικότερα την πόλη μας.Αφορμή στάθηκε ένα περιστατικό με έναν ''κύριο'' έξω από το 3ο Δημοτικό σχολείο όταν οδηγώντας το Ι.Χ του αφού ήπιε το νεράκι του από το μπουκάλι θεώρησε σκόπιμο να το ξεφορτωθεί πετώντας το στο δρόμο,αδιαφορώντας για το γεγονός της ρύπανσης.Άραγε και στο σπίτι του έτσι θα έκανε ? Θα πετούσε το μπουκαλάκι στην αυλή του ? 'Η θα το πετούσε στα σκουπίδια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου