Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Συνεδρίασε το Δ. Σ. ΔΕΥΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ




Τη Δευτέρα 07/02/2011 συνεδρίασε το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. υπό την νέα του σύνθεση με πρόεδρο τον κο Σταυρόπουλο Κων/νο, αντιπρόεδρο τον κο Χειμαριό Ιωάννη και μέλη τους: Καρακώστα Κων/νο, Καρκατσούλη Δημήτριο, Τσέλιο Σπυρίδωνα, Παπακωστόπουλο Χρήστο, Χάρο Αριστομένη.
Στη συνεδρίαση παρευρέθη και ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κος Ιωάννης Μπουλές, ο οποίος


αναφέρθηκε κυρίως στην ανάγκη εξορθολογισμού των γενικότερων εξόδων της Δημοτικής Επιχείρησης και στην επιτάχυνση εξευρέσεως λύσης στο έργο, επέκτασης αποχετευτικού δικτύου λυμάτων Ναυπάκτου αλλά και Αντιρρίου.
Ακολούθως έγινε ενημέρωση των μελών για ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας.
Επισημαίνεται ότι μετά από πρόταση του Προέδρου του Δ.Σ., αποφασίστηκε η μη καταβολή τόσο της αποζημίωσης του Προέδρου και Αντιπροέδρου του Δ.Σ., όσο και των μελών αυτού, ως πρώτη κίνηση μείωσης των λειτουργικών δαπανών (~ 25.000 € /έτος).
Σε αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα εξειδικευτούν οι ενέργειες της Δ.Ε.Υ.Α.Ν., για αντιμετώπιση των διάφορων προβλημάτων.
astronafpaktos

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ είναι και αντιδήμαρχος άρα δεν δικαιούται αποζημίωση.
    Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΝ είναι ειδικός συνεργάτης του δημάρχου άρα και αυτός δεν δικαιούται αποζημίωση.
    Όλα αυτά ισχύουν από το νόμο.
    Καλά που νομίζουν ότι απευθύνονται;
    Αφού από το νόμο δεν δικαιούνται αποζημίωση, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις μας λένε -με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου παρακαλώ- ότι δεν επιθυμούν αποζημίωση.
    Κρίμα πάντως γιατί εγώ τον Σταυρόπουλο τον θεωρούσα σοβαρό άνθρωπο, αλλά βλέπω ότι αλλοιώνεται κι αυτός από το σινάφι που έχει μπλέξει. Ακόμα δεν αναλάβαμε καλά καλά και αρχίσαμε τα ψέματα για χάρι των εντυπώσεων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ο καρακώστας δεν τους είπε ότι ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος δεν δικαιούνται έτσι κι αλλιώς αποζημίωση; Ή ήπιε το αμίλητο νερό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφου αρνηθηκαν τισ αντιμισθιες μπορουν να παρουν και στν ΔΕΥΑΝ 5 συμβούλους.προτείνω; 1 συμβουλο υδραυλικο,1 προμηθειών , 1 σωληνομπήχτη,1 φοροτεχνικό,1 εργατοπατέρα και 1 συμβουλο να συμβουλευει ολους τους υπολοιπουσ! σαν δεν ντρεπομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν κατάλαβα ρε μάγκες, τι σας πείραξε ? Τόσα χρόνια πληρώναμε και αντιδήμαρχο και προεδρο ΔΕΥΑ. Δηλαδή δεν είναι οικονομία τώρα που έχουμε δύο σε έναν ? Αφήστε αυτές τις χαζές κριτικές και κοιτάξτε λίγο γύρω σας. Δεν βλέπετε ότι έπαψαν να βρωμάνε οι κάδοι σκουπιδιών και μαζέυονται και αυτά που ήταν πεταμένα απ έξω ? Δεν βλέπετε ότι ξαβρώμισε κάπως έστω η πλαζ και μπήκε φωτισμός εκει ? Αν και κάποια της γειτονιάς διαμαρτυρήθηκε , διότι λέει αυτή θέλει σκοτάδια για να μπορεί να κοιμάται !! Είναι βλέπετε απο τα....τζάκια της Ναυπάκτου η κυρία...ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Μετά από πρόταση του Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝ, αποφασίστηκε η μη καταβολή τόσο της αποζημίωσης του Προέδρου όσο και Αντιπροέδρου του Δ.Σ" ....αυτά ειπώθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο.
    Μα αφού δεν την δικαιούνται την αποζημίωση λόγω του ότι ο ένας είναι αντιδήμαρχος και ο άλλος ειδικός συνεργάτης του δημάρχου.
    Προς τι λοιπόν η απόφαση;
    Για εφέ και για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή