Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Τι είδα και τι άκουσα...

Χωρίς φόβο ..αλλά με πάθος.

''Μαιμού'' η επιτροπή διαβούλευσης
είπε ο Καρακώστας.Αλλά εγώ δεν είμαι σα τα μούτρα τους.
Έχω την εντύπωση πως αν δεν παρευρίσκονταν χθες όλοι οι τοπικοί πρόεδροι το συμβούλιο θα είχε πολύ λίγο κόσμο αναλόγως και της κρισιμότητας του θέματος.
Οι τοπικοί άρχοντες από τα διαμερίσματα έφταναν στη συνεδρίαση κατά κύματα.



Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε ο δήμαρχος επειδή όπως είπε κατάφερε να παρουσιάσει τεχνικό και προϋπολογισμό τη στιγμή που άλλοι δήμοι αδυνατούν για να εισπράξει από τον κ.Καρναχωρίτη της αντιπολίτευσης το ''είστε ο μοναδικός χαρούμενος σ' αυτή την αίθουσα''.Γιατί άραγε ? Ο κ.Καρναχωρίτης να είναι από άλλο δήμο ? αν αναλογιστώ το συμπέρασμα του δημάρχου ?
Υπάρχουν επισφαλή έργα για τα οποία δεν υπάρχουν παραστατικά.Δηλαδή δήμαρχε πιάνω από το δρόμο τυχαία κάποιον τον μπάζω μέσα του λέω δούλευε χωρίς χαρτιά ?
''Το βουλιάξαμε το καράβι ''είπε κάποια στιγμή ο δήμαρχος.Αισθάνθηκα κάπως από Τιτανικό.Χωρίς σανίδα σωτηρίας.
Τι ήθελε να πει ο Θανάσης όταν γυρίζοντας προς το δήμαρχο του είπε''οτι ήρθατε λίγο παράξενα εδώ.''Δηλαδή Θανάση θες να πεις ότι δεν τον περιμέναμε ?.Και πως ξεφύτρωσε δηλαδή ? Με παρθενογένεση ? Ειλικρινά αυτό δεν το κατάλαβα.
Βάζετε το δήμο σε γύψο΄είπε κάποια στιγμή ο Θανάσης.Αυτομάτως στο μυαλό μου πέρασε ο Παπαδόπουλος.Ο γνωστός για τις χειρουργικές του ικανότητες.
Γνωρίζετε πόσο κοστίζει ο πιο ακριβός τηλεφωνητής στον κόσμο σύμφωνα με τον κ.Καρακώστα ?Όχι ? Σας λέω εγώ.380.000 ευρώ.Μάλιστα.380.000. παρομοιάζοντας τους προέδρους των τοπικών  συμβουλίων που αναμένουν στο τηλέφωνο για διαβούλευση με το δήμαρχο.
Πρότεινε μάλιστα  ο Κώστας οι υπηρεσίες του δήμου να πάνε προς Σκα μεριά.Αποκέντρωση σου λέει.Αν δεν κάνω λάθος εκεί δεν είναι και τα αδέσποτα ?
Εκεί μόνο οικόπεδα είναι είπε ο δήμαρχος.Δεν υπάρχουν κτίρια.Δήμαρχε..κάτι είναι κι αυτό.Πρώτα παίρνεις οικόπεδο και μετά κάνεις σπίτι.
''Γράψατε στα παλιά σας τα παπούτσια τους προέδρους των τ.σ είπε ο Κώστας στο δήμαρχο.Να πω την αλήθεια θα είναι κάτι που θα προσέξω από το επόμενο δημοτικό συμβούλιο.Δεν πρόσεξα τα παπούτσια του δημάρχου.Αλλά για να το λέει ο Κώστας κάτι περισσότερο θα είδε.
''Μαιμού'' χαρακτηρίστηκε η επιτροπή διαβούλευσης από τον Κ.Καρακώστα.
''Κάποιος πολιτικός σας φίλος χρησιμοποιεί κτίσμα της λουτροπηγής της Στάχτης και σταβλίζει τα ζώα του''είπε στον δήμαρχο ο Νούλας.Κύριε Νούλα δείτε το σαν εκμετάλλευση κι αυτό ?
Καρναχωρίτης προς Καραλή.''Πήρατε το τζιπ της Χάλκειας και γυρίζετε από κηδεία σε κηδεία''.
Και φταίει ο κ.Καραλής κ.Νούλα ? που δεν υπάρχουν γεννήσεις?Τα χωριά έτσι ερημώνουν.Πρώτα πεθαίνουν οι άνθρωποι και μετά κλείνουν.Φέ-ρτε νύ-φες σταα χω-ριά μας.
Καραλής προς Κοτρωνιά:15000 lt πετρέλαιο από 1/11-9/12/2010. για τις ανάγκες του μηχανολογικού εξοπλισμού.Καλά τι το κάνουν τόσο πετρέλαιο στα ορεινά? Το πίνουν να ζεσταίνονται?
Βασιλόπουλος (πρ.τ.σ Λυγιά)Είμαστε συνεργάτες χωρίς καρέκλα.Και σηκώθηκε ο Καρναχωρίτης για να καθίσει ο πρόεδρος.



4 σχόλια:

  1. δεν ειδατε την αντιδημαρχο Ζιαμπάρα να χειροκροτει ειρωνικα οταν μιλουσε δημοτικος συμβουλος της αντιπολιτευσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Σιαμαντά δεν τον είδατε να δίνει εντολές στον Κοτσανά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω να ομολογήσω πως όχι.Δεν τα είδα.Ως προς το δεύτερο δεν θα το θεωρούσα μεμπτό αν δεν άκουγα τι έλεγαν.Για το πρώτο δυστυχώς δεν έχω γνώμη γιατί δεν το είδα.Άλλωστε είπαμε.Όσα είσα κι όσα άκουσα.Όχι όλα όσα συνέβησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 15000 lt πετρέλαιο από 1/11-9/12/2010. για τις ανάγκες του μηχανολογικού εξοπλισμού στο δήμο Αποδοτίας. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΤΡΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή