Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ


ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΕΛΒΙΝΙΩΤΩΝ
«Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ»

Διαβάσαμε στην εφημερίδα Εμπρός της Παρασκευής 22 Απριλίου 2011 στη σελίδα που αρθρογραφεί ο κ. Παναγιώτης Τσούμας ένα σχόλιο που κάνει για τις αντιδράσεις που έχουμε διατυπώσει ως Σύλλογος για την κατασκευή ΧΥΤΑ αδρανών υλικών στη θέση Μπουσουλόλακα Βελβίνας.


Μεταξύ άλλων ο κ. Τσούμας μας θυμίζει από πού προέρχεται η λέξη της τοποθεσίας και στη συνέχεια μας ειρωνεύεται σημειώνοντας πως για την όχληση των βαρέων οχημάτων που θα διέρχονται υπάρχει η λύση με τα ελικόπτερα. Επειδή την όχληση θα την υποστούμε εμείς και όχι ο ίδιος ας έρθει ο ίδιος να δει το οδικό μας δίκτυο και τότε θα χρειαστεί ο ίδιος ελικόπτερο.
Κύριε Τσούμα μάλλον έχετε μπερδέψει τα χωριά και επειδή δεν ξέρετε κατά που πέφτει η Βελβίνα σας προσκαλούμε στο χωριό μας έτσι ώστε να σας ξεναγήσουμε και στο χώρο που θέλει η δημοτική αρχή να γίνει ο ΧΥΤΑ αδρανών. Να σας δείξουμε το υπέροχο πευκόδασος, τον αρχαιολογικό μας χώρο την πανίδα και την χλωρίδα της περιοχής που σημειωτέον δεν είναι βελανιδιές κύριε Τσούμα και τότε να γράψετε για τη Βελβίνα.
Όσον αφορά τους μπαϊρακτάρηδες και τους εκπολιτιστές που γράφετε σας ενημερώνουμε ότι οι δράσεις μας που ξεκινούν από το 1980 και συνεχίζουν μέχρι σήμερα έχουν ως σημείο αναφοράς το χωριό μας και την ανάδειξή του. Δεν είστε εσείς σε θέση να κρίνετε τις δράσεις μας, γιατί μας θυμηθήκατε πολύ αργά.
Οι ειρωνείες προς το πρόσωπό μας να λείπουν κύριε Τσούμα. Οι ευθύνες δεν βαραίνουν μόνο την νυν δημοτική αρχή, η οποία τουλάχιστον είχε το θάρρος να έρθει και στην γενική συνέλευση. Η πρώην δημοτική αρχή του Θανάση Παπαθανάση δεν θα μείνει στο απυρόβλητο. Εν κρυπτώ και χωρίς καμία ενημέρωση ο κ. Παπαθανάσης ο οποίος αντί να αναλαμβάνει τις ευθύνες του, κρύβεται και στέλνει σιωπηλούς εκπροσώπους στις γενικές συνελεύσεις που συγκαλεί το διοικητικό μας συμβούλιο, είναι αυτός που μας οδήγησε σήμερα στην υποβάθμιση. Θα πρέπει όμως ο κ. Μπουλές να συνεχίσει το ατόπημα αυτό; Όχι.
Αν μη τι άλλο εμείς ζητούμε την αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο του χωριού μας. Δεν αντιδρούμε για αντιπολιτευτικούς λόγους κύριε Τσούμα και επειδή έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε, ελάτε στην γενική συνέλευση που θα γίνει στο χωριό μας να ακούσετε τις απόψεις μας. Να δείτε και εσείς πόσο πίσω είμαστε στα έργα υποδομής και φυσικά σε έργα ανάπτυξης.

Και κάτι ακόμη. Μιλάτε για μια περιοχή που δεν γνωρίζετε καν. Σας ενημερώνουμε λοιπόν πως η Μπουσουλόλακα απέχει 750 μέτρα από οικισμό του χωριού μας, 800 περίπου μέτρα από το κυρίως χωριό και άλλα τόσα από το χωριό της Αφροξυλιάς.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου.

10 σχόλια:

  1. οποιος θα φερνει αντίρρηση στον αρχοντα, θαχει να κανει με το τσιρακι του τον Τσουμα, γι αυτο οχι και πολλες αντιρρησεις. αν φερνεις αντιρρησεις εισαι βελανιδοφαγος,ετσι δεν ειναι
    ή κανω λαθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΜΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΑΛΜΠΑΝΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΤΕ. ΑΛΜΠΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΣΥΛΗΒΔΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΤΕ.ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΟΜΩΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ
    ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΖΗΤΑΓΕ ΣΥΓΝΩΜΗ.
    ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΑΠ ΑΝΤΙΡΙΟΥ ΚΑΙ
    ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΑ ΤΟΥ.ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΧΑΛΙΚΟΛΗΨΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΥΗΝΟ.Η ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΙΟ .ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΛΟ
    ΤΩΡΑ.ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ. ΟΛΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ. ΤΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ....ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ. ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΤΣΟΥΜΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΣΥΣΝΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΜΕΛΕΤΗ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΜΠΟΥΛΕΣ...ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΜΑ... ΛΥΠΑΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΣΕΙΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΣΠΙΛΩΣΕΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ Ο ΤΣΟΥΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΑ....ΨΕΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ. ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ. ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΤΕΥΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ 90% ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΗ.
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένας μόνιμος αρβυλοφύλακας ρυθμίζει καταστάσεις στη Ναύπακτο από το 1998. Βρίζει ΄΄οποιον έχιε διαφορετική άποψη, απαξιώνει κάθε προσπάθεια που είναι ενάντια στους δικούς του. Για θυμιθείται τι έχει πει και τι έχει κάνει προκειμένου να βγει ο Μπουλές δήμαρχος Ναυπάκτου. Σε τέτοιους στηρίχθηκε ο Μπουλές. Όμοιος ομοίω.....Κατάλαβες τώρα Σωτηράκη Καρέλη ποιός είναι ο Τσούμας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο navmaxia που δημοσιεύεις τα σχόλια, οι άλλοι σε άλλα blogs δεν δημοσιεύουν τίποτα γιατί τα σχόλια θήγουν τον εξ απορρίτων του Δημάρχου. Αυτός απαξίωσε τους πάντες για να βγει ο Μπουλές δήμαρχος. Πάντως είναι αλήθεια οτι δεν βρέθηκε κανείς να πει καλό λόγο γιαυτό το .....(όπως τον αποκαλεί ο 8:44).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακουστε παιδια να μαθαινετε και τιποτα.Τσουμας και πρων αντιδημαρχος Χαλκειας Χριστοδουλου πρωτα ξαδερφια.Ποιος εφτιαξε το ψηφοδελτιο του Μπουλε στην Χαλκεια φυσικα ο Χριστοδουλου με ξαδερφια-ανηψια-καλητους και αρπαχτρες.Ενας μαλιστα εβαλε το γιο του (εχει βγει)ολοι εχουν σχεση με ΤΕΡΝΑ-ΠΟΤΑΜΙ-ΛΑΤΟΜΕΙΟ-ΧΑΛΙΚΙΑ-ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ και στο βαθος ΚΑΛΤΣΑ.Επισης οικισμος τσιγγανων στον ΓΑΛΑΤΑ -Πτηνοτροφεια ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΥ στον ΓΑΛΑΤΑ-εργα στην ΧΑΛΚΕΙΑ που αν παει εισαγγελεας θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.ΠΟΙΟΣ χρηματοδοτησε την προεκλογικη εκστρατεια του ΜΠΟΥΛΕ και γιατι ο ΤΣΟΥΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΖΕ ΧΡΟΝΙΑ.Αλλη φορα η συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για την Βελβινα εγραφε οτι πρεπει να γινει ο ΧΥΤΑ και οτι ειναι κουτσοβλαχοι και τετραποδα ενω για τη Γρανιτσα πρεπει ο δημαρχος να επαναεξετασει το θεμα γιατι ειναι ενα χωριο ιστορικο με τα ποδοβολιτα απο τα αλογα τα κουδουνια απο τα γιδια και τις κοτσιλιες απο τις κοτες ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή