Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Aκόμα ελπίζει...Nαυπακτιακός-Αετος Σκύδρας 1 - 1.

-Ανώτερος ο Ναυπακτιακός
-Δεν μπόρεσε να καταβάλλει την αντίσταση του Αετού Σκύδρας.
-Η αγωνία συνεχίζεται.

Τελειωμό δεν έχει το σήριαλ με το ποια θα είναι η δεύτερη και τρίτη ομάδα που θα ακολουθήσουν το Μακεδονικό στα τοπικά.Κι αυτό γιατί μπορεί ο Ναυπακτιακός στο Παπαχαραλάμπειο να μην μπόρεσε να πάρει το τρίποντο που θα τον απομάκρυνε από την διακεκαυμένη ζώνη κόντρα στον Αετό







Σκύδρας (τελ.αποτ. 1-1),αντίθετα ο Εθνικός Φιλιππιάδας που πρόσφερε πασχαλιάτικο δώρο στον Ναυπακτιακό με την ήττα του εντός έδρας με τους Πόντιους Κατερίνης αλλά και η εντός έδρας ισοπαλία της Ζακύνθου με τον Οδυσσέα.Δώρα που ο Ναυπακτιακός δεν μπόρεσε να λάβει αλλά όχι ότι έχει τελειώσει και τίποτα ακόμα.Δύο οι εναπομείναντες αγώνες (και οι δύο εκτός) με Καλλονή και Μ. Αλέξανδρο,δύσκολο το έργο του Ναυπακτιακού,θέλει επειγόντως τουλάχιστον ένα τρίποντο για να ελπίζει και με συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Ο Φωκικός πήρε τη νίκη που ήθελε μέσα στην έδρα του Τυρνάβου και έτσι σιγούρεψε ακόμη περισσότερο την είσοδό του στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα που... οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Και αυτό διότι η Αναγέννηση Γιαννιτσών την "πάτησε" μέσα στο γήπεδό της από την Κοζάνη, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 3-3.



 Από εκεί και πέρα, αναφορικά με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου ομίλου, δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Τόσο η πρωτοπόρος Αναγέννηση Επανομής, όσο και η δεύτερη στον πίνακα Καλλονή πήραν τις νίκες που ήθελαν και διατήρησαν τις θέσεις τους.


Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος του αγώνα του Ναυπακτιακού με τον Αετό Σκύδρας η παράσταση ήταν για ένα ρόλο.


Στο πρώτο ημίχρονο με το ξεκίνημα ο Αετός με τον Καλαιτζίδη στο 2 μόλις λεπτό λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ αλλά η μπάλα χτύπησε το δεξί κάθετο δοκάρι του Βασιλακόπουλου
Άλλο ένα σουτ του Πετρίδη της Σκύδρας πέρασε κι αυτό λίγο άουτ,από κει και πέρα ο ξεκίνησε ο επιθετικός μονόλογος του Ναυπακτιακού με ευκαιρίες όπως του Πέντσα στο 22' όταν με γυριστό σουτ ισοφάρισε το δοκάρι του Καλαιτζίδη,,στο 36'επίσης γυριστό σουτ του ίδιου παίκτη πάνω από το δοκάρι του Σειτανίδη,στο 39' ο Μαχαιρούδης έπιασε αέρα σε κεφαλιά που επιχείρησε να πιάσει,στο 44'κατέβασμα με το στήθος του Παπαποστόλου προς τον Πέντσα,τελικός αποδέκτης ο Οξύζογλου το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Σειτανίδης,ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου κεφαλιά του Ζαρογιάννη λίγο πάνω κι αυτή από το δοκάρι του τερματοφύλακα της Σκύδρας.

Στην επανάληψη ο επιθετικός μονόλογος συνεχίστηκε με μοναδική στιγμή το 52' του αγώνα όταν ο Αετός Σκύδρας με τον Καλαιτζίδη εκτέλεσε κόρνερ ο Λαφαζανίδης μόνος αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να ανοίξει το σκορ από κοντά δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Από κει και πέρα μια ομάδα υπήρχε στο χόρτο και αυτή ήταν ο Αστέρας.Στο 60'σέντρα σουτ του Ν.Στάμου η μπάλα χτύπησε το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού των φιλοξενούμενων,στο 72'σουτ του Ζαρογιάννη η μπάλα λίγο άουτ,στο 75' μοναδική ευκαιρία με το τετ-α -τετ του Μαχαιρούδη αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε την μπάλα,στο 80'Σέντρα του Πέντσα από δεξιά ο Γλωσσόπουλος και πάλι δεν  μπόρεσε να τσιμπήσει την μπάλα από το ύψος της μικρής περιοχής,για να έρθει η στιγμή της ισοφάρισης με τον Παπαποστόλου στο 90+ όταν επιχείρησε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του πορτιέρο του Αετού Σκύδρας.

Ο πρόεδρος της Παναχαικής και ο προπονητης κ.κ.Κούγιας και Φυντάνης
Ο δήμαρχος Ναυπακτίας και ο αντιδήμαρχος Κ.Σαλαμούρας.
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.

32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τύρναβος-Φωκικός  0-1
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Κοζάνη   3-3
Δόξα Κρανούλας-Αναγέννηση Επανομής  1-3
Ζάκυνθος-Οδυσσέας Αναγ.Σερρών  0-0
Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας-Εορδαικός  2-1 
Εθνικός Φιλιππιάδας-ΑΕ Ποντίων Κατερ.  1-2
Καλλονή-Μακεδονικός   3-1
Ναυπακτιακός-Αετός Σκύδρας   1-1
Ρεπό : Νίκη Βόλου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΠΑΝΟΜΗ              54
ΚΑΛΛΟΝΗ               53
ΦΩΚΙΚΟΣ                50
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ              48
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ           44
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ           43
ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ            42
ΤΥΡΝΑΒΟΣ             42
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝ.           41
ΟΔΥΣΣΕΑΣ              41
ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ     41
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ       36
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ      36
ΕΘΝ.ΦΙΛΙΠ.            33
ΖΑΚΥΝΘΟΣ             33
ΚΟΖΑΝΗ                 33
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ        14

ΕΠΟΜΕΝΗ 33η αγων.







Φωκικός-Κοζάνη








Αναγέννηση Επανομής-Αναγ.Γιαννιτσών
Οδυσσέας Αν . Σερρών-Νίκη βόλου
Εορδαϊκός-Δόξα Κρανούλας
ΑΕ Ποντίων Κατερ.-Ζάκυνθος
Μακεδονικός-Μ.Αλεξανδρος
Αετός Σκύδρας-Εθνικός Φιλιππιάδας
Καλλονή-Ναυπακτιακός
Ρεπό : Τύρναβος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου