Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας 1/7/2011.


Ο δήμαρχος Γ.Μπουλές κατά το στάδιο των ανακοινώσεων του ενημέρωσε το σώμα για τη συνάντηση που είχε με τον περιφεριάρχη Α.Κατσιφάρα στα γραφεία της Αιτωλικής σχετικά με την πορεία των έργων του ΕΣΠΑ,θέματα πολιτισμού,λέγοντας ότι για όλα αυτά θα πρέπει να τρέξουμε με πολύ γρήγορους ρυθμούς.Δείτε βίντεο από την συνεδρίαση







Ο κ.Παπαθανάσης στο στάδιο των ανακοινώσεων τόνισε.


Ο κ.Κοτσανάς κατά την τοποθέτησή του.


Ο κ.Καρακώστας επικ.της κίνησης Πολιτών


Η απαντήσεις του δημάρχου Γ.Μπουλέ


Η χρήση του πρώην δημ.σχολείου Γολεμίου άναψε τα αίματα.


Στην ημερήσια διάταξη το θέμα του ΤΕΙ κυριάρχησε


Ο προϊστάμενος του τμήματος Β.Τριανταφύλλου σχετικά με τις μόνιμες εγκαταστάσεις,παίρνοντας το λόγο αναφέρθηκε στην άμεση συνάντηση ΚΕΔΔ,ΤΕΙ Μεσολογγίου,Δήμου Ναυπακτίας σε απάντηση της επιστολής του προέδρου του ΤΕΙ Μεσολογγίου.
Στην υπογραφή συμβολαίου ανάμεσα στην ΚΕΔΔ,Δήμο Ναυπακτίας και ΤΕΙ Μεσολογγίου,για παραχώρηση του οικοπέδου στο Σκα.
Ολοκλήρωση των διαδικασιών παραχώρησης εντός του 2011.
Χρηματοδότηση του έργου από το ΕΣΠΑ.Το έργο ανέφερε ο κ.Τριανταφύλλου είναι ώριμο αφού έχει κατατεθεί κτιριολογικό πρόγραμμα.
Όσον αναφορά τις προσωρινές εγκαταστάσεις ζήτησε τη δέσμευση του δήμου για την άμεση ανάληψη του κόστους των μισθωμάτων από το δήμο όταν και όποτε προκύψει ανάγκη γι' αυτό.
Να παραχωρηθεί το κτίριο του Ξενία ή άλλη λύση,στο ΤΕΙ προκειμένου να στεγάσει τις ανάγκες του παραρτήματος,για όσο διάστημα απαιτείται ως την οριστική του λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου