Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Φωτορεπορτάζ από την συγκέντρωση στελεχών και φίλων της Α.Δ.Κ.Ν.


Στην Συγκέντρωση στελεχών και φίλων  της Α.Δ.Κ.Ν. έγινε xθες στις 21:00 στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα. Ο δήμαρχος και επικεφαλής της Α.Δ.Κ.Ν. Κ. Μπουλές ανέλυσε την πολιτική κατάσταση όσων αφορά το  δήμο και έθεσε ζητήματα που αφορούν το μέλλον της παράταξης στην συνέχεια φίλοι της παράταξης πήραν το λόγο και παρουσίασαν τους προβληματισμούς τους για το Δήμο Ναυπακτίας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

5 σχόλια:

  1. ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΜΕ-ΤΡΕΧΑΜΕ-ΧΕΙΡΙΚΡΟΤΑΓΑΜΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ-ΤΥΜΠΑΝΑ-ΚΛΑΞΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗ-ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΛΜΟΣ-ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΘΟΣ. ΖΥΛΕΥΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΘΑ ΕΙΣΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΝΑΥΠΑΚΤΟ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ.
    ΤΟ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ.ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ-ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ-ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΙΣ.ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ.ΣΤΟΥ ΜΠΟΥΛΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΟΥΝ(ΦΑΝΕ) ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΝ 6.21 ΛΙΓΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΠΟΥΛΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΔΕΙΞΑΜΕ ΠΡΙΝ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ Π.Χ.ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ 50ΑΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΚΑ ΚΑΙ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΑΝΕΣΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΓΡΙΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. hello!!!!!
    ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ. ΕΧΕΤΕ ΥΠ΄ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΠΙΤΣΙΚΟΥΛΑ HELLO ΗΜΑΡΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή