Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Παρέμβαση των Βουλευτών Αιτωλοακαρνανίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
κ.κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, Σοφίας Γιαννακά και Ανδρέα Μακρυπίδη,
για τον εξοπλισμό του νέου Νοσοκομείου Αγρινίου



Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, Άθλησης και Διατροφής κ. Ανδρέα Λοβέρδο, πραγματοποίησαν σήμερα οι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας κ.κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, Σοφία Γιαννακά και Ανδρέας Μακρυπίδης, προκειμένου να επισπευθούν οι διαδικασίες υπογραφής της απόφασης που αφορά τον επικείμενο εξοπλισμό του νέου Νοσοκομείου Αγρινίου.


Η εν λόγω απόφαση απαιτείται για να προχωρήσει ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Τάσος Αποστολόπουλος, και σε έγκριση των δαπανών σύνδεσης του νέου Νοσοκομείου με τα δίκτυα Ύδρευσης, Ηλεκτροδότησης και Αποχέτευσης.
Κατά τη συζήτηση ο κ. Υπουργός επιβεβαίωσε τους κ. Βουλευτές ότι θα υπογράψει άμεσα τη σχετική απόφαση, όταν κατατεθεί η μελέτη της Δ.ΕΠ.Α.ΝΟ.Μ. συνοδευόμενη με την έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Υπουργείου.
Οι κ. Βουλευτές αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν εκ νέου συνάντηση με τον κ. Υπουργό Υγείας για την επίσπευση της ολοκλήρωσης των διαδικασιών και της παράδοσης του έργου στην τοπική κοινωνία. Επιπροσθέτως, δεσμεύτηκαν ότι «θα συνεχίσουν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην καθυστερήσει ο εξοπλισμός του νέου Νοσοκομείου Αγρινίου, αγωνιζόμενοι εναντίον κάθε τοπικιστικής λογικής που προωθεί διαθέσιμους πόρους μόνο για τη λειτουργία και τον εκσυγχρονισμό συγκεκριμένων Νοσοκομείων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου