Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Είναι πολλά τα λεφτά δήμαρχε.

Εύστοχα το nafpaktos voice επισημαίνει ότι θα μπορούσε να γίνει ένας πρόχειρος μειοδοτικός για την συντήρηση της ιστοσελίδας του δήμου Ναυπακτίας.
Αλήθεια,ζητήσατε τη βοήθεια του τοπικού παραρτήματος του ΤΕΙ πάνω σε θέματα τεχνογνωσίας ;
Δεν θα μπορούσαν να βοηθήσουν ; Ή αρνήθηκαν ;
15000 ευρώ για συντήρηση,πολλά μας φαίνονται....

9 σχόλια:

  1. Γιάννη εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τι συμβαίνει ανάμεσα σε Μπουλέ και Τριανταφύλλου Και τσάμπα να την έκανε την σελίδα το ΤΕΙ, όσο βρίσκεται εκεί ο Τριανταφύλλου δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Έχουν βεντέτα μεταξύ τους.... Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι παλιότερες ιστοσελίδες του δήμου πόσο έχουν κοστίσει? Πόσο είναι το σύνηθες κόστος για μια ιστοσελίδα δήμου; ο δήμος Αθήνας έκανε site με 1εκ (τρελή κλεψιά). Μέση τιμή τα πενητάρια και τα κατοστάρια. Τα πόσα χιλιάδες ευρώ του Παπαθανάση για την ιστοσελίδα με τα ποδήλατα τα ξέχασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μιλησαμε για κατασκευη αλλα για συντηρηση.Αυτη την εντυπωση εχουμε.Οτι ειναι πολλα.Αν τωρα καποιοι δινουν ενα εκατομ.για μια ιστοσελιδα δε σημαινει οτι ολες οι ιστοσελιδες εχουν ενα εκατομ.Τι να πω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα πανυγηρια αρχισαν.μοιραζουμε λεφτα οπου θελουμε.λογαριασμο θα σας δωσουμε.εχουμε γραμματια υπογραψει προεκλογικα και θελουμε να ξεχρεωσουμε.εχουμε ταξει σε καποιους καποια πραγματα, τι θελετε να εκτεθουμε.εμεις κραταμε τον λογο μας.ειμαστε με αρχες.τα δικα μας δικα μας και τα δικα σας δικα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι υπηρεσίες πληροφορικής είναι το καλύτερο "εργαλείο" για υπερτιμολογήσεις, είναι γνωστό αυτό! Έργα με προδιαγραφές ότι να' ναι, άσχετοι κριτές, άσχετες επιτροπές παραλαβής κ.ο.κ...

    Σε κάθε περίπτωση 15.000 για ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ενός site είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρήματα! ΤΕΛΟΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά την προτροπή, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, του Κώστα Καρακώστα δημοτικού συμβούλου της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, να σταματήσουν οι απ’ ευθείας αναθέσεις, ο κ. Μπουλές πήρε το λόγο και τον «κατακεραύνωσε».

    Διαβάζουμε από τα αναλυτικά πρακτικά των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στην 11η συνεδρίαση, της 15ης Μαΐου.

    «Δήμαρχος: Το θέμα είναι η ακρίβεια των τοποθετήσεων μου, και επειδή τοποθετούμε επακριβώς, ούτε ένα ευρώ παραπάνω, ούτε παρακάτω, γι’ αυτό ακριβώς έφερα τη συζήτηση εδώ. Ακούστε λοιπόν με προσοχή…δεσμευτήκαμε για ένα μόνο θέμα, για αποκατάσταση αξιών, για να καταργήσουμε αυτά που μας ενοχλούν, για να αναδείξουμε αυτά που μπορούμε.
    Θα πω δύο κουβέντες για τον κύριο Καρακώστα αφού κάνω μία σημείωση, λυπάμαι ειλικρινά που ο κύριος Καρακώστας μπαίνει στην αίθουσα «πυροβολεί» και φεύγει.
    …Έχουμε βάλει ποσά τα οποία είναι πάνω από 12.000, θα πάνε με δημοπρασία, και απορώ με αυτή τη λογική, λέμε μια κουβέντα να ακουστεί στην τηλεόραση και φεύγουμε. ….
    Αυτή λοιπόν την ανευθυνότητα που προάγει την ανευθυνότητα στον κοινωνικό διάλογο, πρέπει να την καταδικάσουμε όλοι, να μας πει λοιπόν ο κύριος Καρακώστας ποιες είναι οι απευθείας αναθέσεις, ουδεμία έχει γίνει, τι είναι αυτά τα οποία ακούμε εδώ μέσα; Είναι η μόνη φορά που ο Δήμος μας έχει βάλει τα έργα όλα με δημοπρασίες, και με βάση αναγκαιότητες….»

    Αλλά λίγες μέρες μετά αποδείχθηκε, ότι ο «κρότος» που ακούστηκε δεν ήταν από τον Καρακώστα που «πυροβολεί» και φεύγει, αλλά από τον κ. Μπουλέ ο οποίος «αυτοπυροβολήθηκε». Μη γνωρίζοντας ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, όχι μόνο κάνει τις αναθέσεις που θέλει, αλλά ευελπιστεί ότι θα μείνουν κρυφές! Ο παλαιοκομματισμός σε όλο του το μεγαλείο. Μήπως τελικά είναι αληθές το ότι ο Μαυρογιαλούρος έχει (στην ταινία) καταγωγή από την Ναυπακτία; Τουλάχιστον αυτός, στο τέλος της ταινίας, παραιτείται και διασώζει την προσωπική του αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καρακώστα με τις κλασσικές σου πα@@@@ιες μας έχεις κουράσει... έχεις γίνει γραφικός πλέον κατάλαβέ το....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ. ΣΑΝ ΚΟΤΑ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δημαρχε γερα ... ξερεις εσυ τον τροπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή